Machinefabriek
Sterk in het grote werk!

In het hart van de Sepers Group bevindt zich direct gelegen aan de rivier de Maas onze moderne machinefabriek. Met een veelzijdig machinepark staan we klaar om een uitgebreid scala aan machinale bewerkingen voor u uit te voeren. De unieke ligging aan de rivier maakt het mogelijk om, naast werk van reguliere afmetingen, via het water werk van grote afmetingen te transporteren. De werf en onze outillage zijn hierop volledig afgestemd.

Zowel nieuwbouw als reparatiewerkzaamheden zijn bij ons in goede handen. Onze specialiteit is het uitvoeren van lang draaiwerk tot 25 meter tussen de centers en 4,5 meter draaidiameter. Hiervoor hebben we een van Europa's grootste draaibanken tot onze beschikking. Ook voor het uitvoeren van kotterwerk en vlakverspaning in de meest uiteenlopende vormen zijn wij zeer goed ingericht.

Voorbeelden van producttoepassingen zijn: maritieme installatie's, off-shore werken, hydraulische en werktuigkundige installatie's, grondverzet- en recycle-apparatuur. Het unieke machinepark van de metaaldraaierij is gekoppeld aan een team van vakmensen met een jarenlange ervaring en knowhow. Hierdoor hebben wij de optimale mogelijkheid tot het oplossen van nagenoeg al uw problemen op het gebied van machinale bewerkingen. Door een verregaande specialisatie kunnen wij een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen. Alle werkzaamheden kunnen indien gewenst onder toezicht van een klassenbureau worden uitgevoerd.

Door de combinatie met de andere disciplines binnen de Sepers Group, zijn wij in staat om vanuit een alles-in-één-hand formule, een efficiënt totaalpakket aan te bieden. De optimale synergie van de verschillende bedrijfsonderdelen maakt korte lijnen mogelijk hierdoor kunnen we uitermate snel en flexibel op uw vraag inspelen en de werkzaamheden tegen een concurrerende prijs aanbieden.

Wij streven voortdurend naar een optimale service aan onze klanten. Indien gewenst is de productie in een 24-uurs dienst voor u beschikbaar. Voor vervoer over de weg of over het water staat onze eigen transportafdeling steeds tot uw beschikking. In de bankwerkerij kunnen de demontage en montage van door ons bewerkte onderdelen of installaties voor u worden verzorgd. Vanuit onze zeer grote materiaalvoorraad zijn wij in staat om u ook op de meest ongunstige momenten van service te voorzien.

De exacte specificaties vindt u in het capaciteitsoverzicht.