Las & constructie
Constructief en veelzijdig!

De Sepers Group beschikt over een uitgebreide constructie afdeling met twee goed bereikbare werkplaatsen direct gelegen aan de rivieren de Maas en de Waal. We zijn gespecialiseerd in de fabricage van speciaalconstructies zoals die voorkomen in:


- Scheepsbouw
- Baggerindustrie
- Offshore

Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- Scheepssecties
- Scheepsonderdelen zoals schroefaskokers,roeren en hydraulische kranen
- Onderdelen t.b.v. baggerschepen en kranen
- Schrootverwerkingsmachines en recyclingapparatuur
- Hydraulische cilinders

Naast de verwerking van diverse soorten staal en bijbehorende lasprocessen, is de werkplaats ook ingericht voor de verwerking van non-ferrometalen zoals RVS en Cunial.
Indien gewenst worden werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerde lassers. Het vakbekwame personeel is in staat om specialistisch werk te verrichtten. Zowel volgens tekening als naar voorbeeld, zowel nieuwbouw als reparatie, kortom precisiewerk in hoogwaardige klantspecifieke oplossingen in nagenoeg onbeperkte afmetingen en gewichten.

We beschikken over twee grote fabricagehallen waar onafhankelijk van weersinvloeden kan worden gewerkt, er kan non-stop worden geproduceerd met een optimale kwaliteit. Voorbewerkingen zoals gloeien en bijzondere lasprocedures kunnen perfect worden gecontroleerd. De unieke afmetingen van de hal maken het mogelijk samenstelling en eindmontage van complete installaties binnen uit te voeren, zoals het installeren van hydraulisch-electrische installaties en leidingwerk.

In de uitvoering blijkt de kracht van de samenwerking tussen de disciplines van de Sepers Group: in de modern ingerichte afdelingen kunnen we snel de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Onderdelen die niet beschikbaar zijn kunnen we zelf vervaardigen. Er is een grote materiaalvoorraad voorhanden en een zeer uitgebreid magazijn met standaardonderdelen. Een werkvoorbereidings- en engineeringafdeling staat tot uw beschikking.
Door deze unieke Alles-in-één-hand formule kunnen we een korte doorlooptijd van het werk mogelijk maken en leveren tegen een concurrerende prijs.