Service en reparatie
Uw Partner in Service en Reparatie!

In de 24-uurs economie is stilstand ondenkbaar. De motor van de maritieme sector draait door en storingen komen altijd onverwachts. In dat geval moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner die het probleem voor u oplost. Met Sepers Service en Reparatie heeft u zo’n partner. Wij kunnen u snel en vakkundig helpen door een unieke alles-in-één-hand formule: De hele reparatie ondergebracht bij één partij met één aanspreekpunt, dat werkt en helpt u snel weer op weg!

Samen met u maken wij een plan van aanpak waardoor werkzaamheden en doorlooptijden overzichtelijk worden. In de uitvoering daarvan blijkt de kracht van de samenwerking tussen de disciplines van de Sepers Group: in de modern ingerichte machinefabriek en andere afdelingen kunnen we snel de meest uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Onderdelen die niet beschikbaar zijn vervaardigen we zelf. Er is een grote materiaalvoorraad voorhanden en een zeer uitgebreid magazijn met standaardonderdelen. Door deze efficiency kunnen we niet alleen een prijsgunstige oplossing bieden maar ook uw stilstand tot een minimum beperken.

Enkele voorbeelden van werkgebieden waarop wij u van dienst kunnen zijn:
- Schroefasreparaties voor alle voorkomende vaartuigen
- Verstelbare schroeven
- Boegschroeven en truster installaties
- Hydraulische stuurwerken en roeren. 
- Dekwerktuigen en installaties aan boord zoals lieren en kranen
- Werktuigkundige landinstallaties
- Werktuigmachines en speciaal machinebouw
- Machinale werkzaamheden op locatie
  (zoals mobiel kotteren en vlakverspaning)

We beschikken over een eigen afdeling engineering met een gespecialiseerd tekeningen- en documentatiearchief. Hier kunnen werktekeningen worden vervaardigd en reparatieprocedures uitgewerkt. Indien gewenst kan het werk onder alle relevante klassenbureaus worden uitgevoerd.

Onze onderneming bestaat nu bijna 100 jaar. Er is in die tijd niet alleen veel kennis en knowhow opgebouwd, maar ook een goed geoutilleerd bedrijf ontstaan met geavanceerde werkplaatsen, een eigen transportafdeling tot 50 ton, een uitgebreid relatienetwerk in binnen- en buitenland en vooral gekwalificeerde mensen die zich kunnen inzetten voor het werk in onze werkplaatsen of op locatie! 
De uitdaging blijft om ook in de toekomst de meest uiteenlopende internationale bedrijven op het hoogste kwaliteitsniveau van service te blijven voorzien.